[Shootout] GoT'er Hennie-M's Long Lightning Cables

Door dodge_911 op maandag 11 december 2017 07:00 - Reacties (0)
CategorieŽn: Cables, Shootout, USB Power, Viewer Submissions, YouTube, lightning, Views: 1.155

Dik 'n maand geleden contacteerde GoT'er Hennie-M me met een vraag over lange Lightning kabels. Aangezien ik nogal afhankelijk ben van wat me opgestuurd wordt en daar niks langers bij zat dan 2m, en daarbovenop ik zelf weinig baat heb bij zo 'n lange kabel kwamen we, na wat zoekwerk naar lange Lightning kabels overeen dat hij 2 kabels naar me zou laten shippen vanop AliExpress : een Anker en een Voxlink, beide 3m lang, die ik dan eens op mijn testbank kon leggen.

Enkele weken later arriveerden er twee pakketjes; de rest verneem je in onderstaande video :

Volgende: [Shootout] Golf 'Pudding' reversible angled lightning cable 12-'17 [Shootout] Golf 'Pudding' reversible angled lightning cable
Volgende: [PBCC] Xiaomi 20.000mAh QC3.0 Powerbank 2C 12-'17 [PBCC] Xiaomi 20.000mAh QC3.0 Powerbank 2C

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier ťťn aanmaken.