[CSC] BlitzWolf BW-S6 30W dual port USB charger

Door dodge_911 op zondag 7 januari 2018 16:15 - Reacties (6)
Categorieën: Chargers, QC3.0, Reviews, USB Power, Unboxing, Wall Chargers, YouTube, Views: 2.140

Volgende: [PBCC] ZMI QB820 20.000mAh QC3.0 Powerbank with USB hub 01-'18 [PBCC] ZMI QB820 20.000mAh QC3.0 Powerbank with USB hub
Volgende: Sneak Peek Unboxing Special 01-'18 Sneak Peek Unboxing Special

Reacties


Door Tweakers user RobIII, maandag 8 januari 2018 12:32

Ik ben zelf erg te spreken over de Anker PowerPorts (heb zelf de 2x 6 port en de 2x de + 6 port) maar er zijn ook wall chargers met 2 poorten. Zou graag eens zien wat daar uit metingen komt :Y)

[Reactie gewijzigd op maandag 8 januari 2018 12:33]


Door Tweakers user dodge_911, maandag 8 januari 2018 14:58

RobIII schreef op maandag 8 januari 2018 @ 12:32:
Ik ben zelf erg te spreken over de Anker PowerPorts (heb zelf de 2x 6 port en de 2x de + 6 port) maar er zijn ook wall chargers met 2 poorten. Zou graag eens zien wat daar uit metingen komt :Y)
Anker wil me niets sturen, dus helaas.
De vorige 6- en 4 poortsladers heb ik zelf, en ook gereviewed indertijd.
Maar aangezien ik omkom in desktop- en wallchargers, ga ik niets bestellen om zomaar even te testen...
Donaties zijn altijd welkom.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 9 januari 2018 00:11]


Door Tweakers user Jeroen, donderdag 8 februari 2018 10:09

Ik heb nu deze laders voor thuis om m'n telefoon mee op te laden, maar ik heb steeds meer behoefte aan compactere enkel-poorts USB 'opladers' om als voeding te dienen voor dingen, bijvoorbeeld voor een chromecast (5v 1A) of een raspberry pi (5v ~2.5A). Die hebben geen QC, maar wel bijvoorbeeld een stabiel signaal en kwaliteit die m'n huis niet afbrandt. Heb je daar toevallig tips voor?

Door Tweakers user dodge_911, donderdag 8 februari 2018 16:00

Jeroen schreef op donderdag 8 februari 2018 @ 10:09:
Ik heb nu deze laders voor thuis om m'n telefoon mee op te laden, maar ik heb steeds meer behoefte aan compactere enkel-poorts USB 'opladers' om als voeding te dienen voor dingen, bijvoorbeeld voor een chromecast (5v 1A) of een raspberry pi (5v ~2.5A). Die hebben geen QC, maar wel bijvoorbeeld een stabiel signaal en kwaliteit die m'n huis niet afbrandt. Heb je daar toevallig tips voor?
Goh, niet zo 1-2-3 eigenlijk... Voor dat soort toepassingen gebruik ik hier meestal een (anders toch maar in de la verstoffende) Apple 5W of 10/12W adapter.

Steek je licht eens op bij Henrik van lygte-info, die heeft een groot aantal van die dingen getest.

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 februari 2018 16:00]


Door Tweakers user Ramon 73, vrijdag 29 juni 2018 19:49

Wat een zooi! De lader besteld en werkte prima, gedurende de eerste 2-3 weken. Daarna ging de QC aansluiting kapot. Ticket ingeschoten bij Banggood met twee foto's. Ze waren al snel met antwoord en of ik een video kon sturen....zucht....nog maar filmpje gemaakt met gsm op wc aansluiting en iPad op de normale poort. Duidelijk gefilmd wat is aangesloten en wat wel/niet oplaadt.
Krijg ik antwoord, of ik eens andere telefoons/kabels kan proberen. Ja, natuurlijk, kl**tvi**l, dat hád ik al véél eerder gedaan. Dus dat heb ik ze in een antwoord gezet en vervolgens hoor ik niks terug. Nou, als de support van Banggood / Blitzwolf zo waardeloos is, dan koop ik wel een Aukey in Europa. Stukken duurder, maar dat gaat wél lang mee en wordt fatsoenlijk ondersteund als er iets is.
Ik kan geen tijd maken om steeds weer testfilmpjes te maken met proefjes of de lader kapot is of niet, daar is mijn tijd te duur voor dus deze BW-S6 heeft de vuilnisbak al gevonden en de Aukey komt morgen binnen.

Rubbish, KOOP DEZE LADER NIET ALS JE LANGERE LEVENSDUUR VERWACHT DAN 1 MAAND!!!!

Door Tweakers user dodge_911, vrijdag 29 juni 2018 19:55

Ramon 73 schreef op vrijdag 29 juni 2018 @ 19:49:
Wat een zooi! De lader besteld en werkte prima, gedurende de eerste 2-3 weken. Daarna ging de QC aansluiting kapot. Ticket ingeschoten bij Banggood met twee foto's. Ze waren al snel met antwoord en of ik een video kon sturen....zucht....nog maar filmpje gemaakt met gsm op wc aansluiting en iPad op de normale poort. Duidelijk gefilmd wat is aangesloten en wat wel/niet oplaadt.
Krijg ik antwoord, of ik eens andere telefoons/kabels kan proberen. Ja, natuurlijk, kl**tvi**l, dat hád ik al véél eerder gedaan. Dus dat heb ik ze in een antwoord gezet en vervolgens hoor ik niks terug. Nou, als de support van Banggood / Blitzwolf zo waardeloos is, dan koop ik wel een Aukey in Europa. Stukken duurder, maar dat gaat wél lang mee en wordt fatsoenlijk ondersteund als er iets is.
Ik kan geen tijd maken om steeds weer testfilmpjes te maken met proefjes of de lader kapot is of niet, daar is mijn tijd te duur voor dus deze BW-S6 heeft de vuilnisbak al gevonden en de Aukey komt morgen binnen.

Rubbish, KOOP DEZE LADER NIET ALS JE LANGERE LEVENSDUUR VERWACHT DAN 1 MAAND!!!!
Zo, dat lucht op hé :)
't Is dat mijn 'guy' bij BlitzWolf weg is, anders regelde ik wel wat met hem voor je.
En voor de rest, sorry to hear, man...

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.