[Shootout] 3 Anker Powerline lightning cables

Door dodge_911 op donderdag 25 januari 2018 23:50 - Reacties (4)
Categorieën: Cables, Reviews, Shootout, USB Power, Unboxing, YouTube, lightning, Views: 1.754

Volgende: [CSC] BlitzWolf BW-S7 5 port 40W charger with QC3.0 01-'18 [CSC] BlitzWolf BW-S7 5 port 40W charger with QC3.0
Volgende: [PBCC] Zendure A3 dual port 10.000mAh powerbank. 01-'18 [PBCC] Zendure A3 dual port 10.000mAh powerbank.

Reacties


Door Tweakers user smurf_nl, vrijdag 26 januari 2018 16:08

Heb zelf de powerline+ ook en moet zeggen dat het juist wel handig is dat deze in een case zit, aangezien de kabel lang en een beetje stug is wordt het een onhandelbaar ding als deze los in mijn tas zou slingeren. Keurig opgevouwen is het ideaal opgeborgen, en heeft een luxe uitstraling.

Door Tweakers user dodge_911, zaterdag 27 januari 2018 18:26

smurf_nl schreef op vrijdag 26 januari 2018 @ 16:08:
Heb zelf de powerline+ ook en moet zeggen dat het juist wel handig is dat deze in een case zit, aangezien de kabel lang en een beetje stug is wordt het een onhandelbaar ding als deze los in mijn tas zou slingeren. Keurig opgevouwen is het ideaal opgeborgen, en heeft een luxe uitstraling.
Ieder z'n meug, zullen we maar zeggen.
Ergens begrijp ik je wel, ik heb ook wel ergens 'n etui voor kabels, maar daar zit dan een assortimentje in...

Door Tweakers user computer1_up, zondag 28 januari 2018 22:44

Ik heb eigenlijk twee stomme vragen...

Eentje is misschien meer iets voor een forumtopic maar wil het toch eens proberen:
- Een paar van mijn lightningkabels, met name de originele Apple kabels, blijven disconnecten en reconnecten als ik ze insteek in een computer, maar doen het relatief goed in een gewone lader. Heb je enig idee hoe dit kan komen?

- Ik ben heel erg tevreden met mijn Blitzwolf lightning kabeltjes, op 1 ding na: ze zijn te stug. Kun je kabels aanraden die flexibeler zijn, maar toch nog redelijk duurzaam?

[Reactie gewijzigd op zondag 28 januari 2018 22:44]


Door Tweakers user dodge_911, zondag 28 januari 2018 22:55

computer1_up schreef op zondag 28 januari 2018 @ 22:44:
Ik heb eigenlijk twee stomme vragen...

Eentje is misschien meer iets voor een forumtopic maar wil het toch eens proberen:
- Een paar van mijn lightningkabels, met name de originele Apple kabels, blijven disconnecten en reconnecten als ik ze insteek in een computer, maar doen het relatief goed in een gewone lader. Heb je enig idee hoe dit kan komen?

- Ik ben heel erg tevreden met mijn Blitzwolf lightning kabeltjes, op 1 ding na: ze zijn te stug. Kun je kabels aanraden die flexibeler zijn, maar toch nog redelijk duurzaam?
Op je eerste vraag moet ik je het antwoord schuldig blijven.
Echter durf ik wel een kabelbreuk in de datalijnen als eventuele oorzaak noemen...

Op je tweede vraag : de komende weken/maanden m'n YT in de gaten houden, ik heb een hoop lighting cable test vids aankomend. Maar als je niet zolang kan wachten, kijk eens naar Rampow (*****) of Choetech (**** getest maar nog niet gepost) voor soepele kabels.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.